کد خبر:۱۱۲۵۹۸۳
معاون وزیر صمت: 

صنعت کفش ایران سهم ۳ میلیارد دلاری در بازارهای جهانی دارد 

معاون ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت‌های مغفول مانده صنعت کفش کشور، گفت: از بازار ۳۸۰ میلیارد دلاری صنعت کفش در دنیا، سهم صنعت کفش ایران ۳ میلیارد دلار است. 

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد موسوی معاون ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه افتتاح هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم، با اشاره به فعالیت بیش از ۳۳۰ صنتعگر دارای پروانه بهره‌برداری و ۱۰ هزار واحد صنفی صنعت کفش، گفت: طی سال گذشته ۸۳ میلیون دلار کفش از ایران به کشور‌های دیگر صادر شده است.  

موسوی با اشاره به صادرات ۶۳ میلیون دلاری صنعت کفش طی ۹ ماهه امسال، اضافه کرد: در نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی قم، از بیش از هزار تاجر و فعال صنعت کفش از کشور‌های مختلف دعوت شدند.  

معاون ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به طرح وزارت صنعت در پیاده‌سازی کریدور سبز صادراتی، یادآور شد: دولت سیزدهم با تعاملات بین‌المللی و حضور پررنگ در معاهدات بین‌المللی مانند بریکس، شانگ‌های و کشور‌های اوراسیا زمینه مناسبی جهت صادرات بوجود آورده و در این شرایط تولیدکنندگان باید در مسیر افزایش تولید و کیفیت و برندسازی تلاش کنند.  

وی خاطرنشان کرد: بازار اوراسیا سالانه بیش از ۳۷۰ میلیارد دلار واردات دارند که صنعت کفش ایران می‌تواند سهم خوبی از این ظرفیت داشته باشد.  

موسوی گفت: در قالب طرح کریدور سبز صادراتی، مشکلات عمده تولیدکنندگان مانند تامین مواد اولیه، ارز و ... برطرف خواهد شد تا صادرکنندگان دچار معطلی نشوند.  

معاون ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع خرد و خانگی در صنعت کفش، تصریح کرد: پیوند زنجیره تولید تا صادرات، شاه کلید رونق صنعت کفش ایران و ورود به بازار‌های جهانی است.  

وی همچنین گفت: استان جایگاه ویژه‌ای در صنعت و به خصوص صنعت کفش دارد بنحوی که هم اینک در واحد‌های تولیدی این استان با کمبود کارگر روبه رو هستیم.  

گفتنی است نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم از ۲۶ تا ۲۹ دی‌ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی قم برپا خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار